Kofta

Kofta

 
Åh...har hittat den perfekta koftan. Denna är från Gina Tricot och kostar 199 kr. Den finns vit, rosa, röd och blå. Är gott sugen på en, men kan inte bestämma färg:)
 
Vilken tycker du jag ska välja. Vit eller rosa?
 

Kickar igång julkänslan

 
I helgen kickar vi igång julkänslan här hemma. Imorgon så åker adventspyntet fram här hemma och på lördag ska vi mysa till det ordentligt. 
 
Då ska denna familjen åka till Göteborg och strosa runt och mysa ordentligt på Liseberg Julmarknad:) Vi har märkligt nog aldrig varit där på vintertid, så det ser jag fram emot. Hade dock varit lite mysigare om det var lite vitt på marken också, men det är inget man styra över tyvärr.
Patrik fyller 12 år på tisdag, så vi tänkte att detta kunde bli en liten present i förväg att vi då åker dit. Barnen vet inte om detta och dem kommer inget får veta heller. Berättar det först när vi är på väg:)
 
Isabelle lämnades för en timme sen på förskolan och jag har nyss ätit frukost. Ska nu ta mig en kopp latte och titta på en film, så jag har nåt att fördriva tiden med på egen hand. Ikväll ska det jobbas.
 
Ska du eller har du hunnit vara på Liseberg Julmarknad i år?

Söta tröjor

Sweaters

 
Åter igen har H&M fyllt på med lite godbitar bland barnkläder och dessa tre tröjor vill jag tipsa om. Tycker dessa är jättefina och skulle inte ha emot att få alla tre till Isabelle:) De kostar 149 kr.